ԱՐՁԱՆԱԳՐՈւԹՅՈւՆ 2

ՀՀԿԳՄՍՆԷԱՃԱՊՁԲ-23/78 ծածկագրով էլեկտրոնային աճուրդով ապրաքների (արխիվի դարակաշարեր) գնման գործընթացի գնահատող հանձնաժողովի նիստի

Հայտերի բացման նիստը տեղի ունեցավ 03.10.2023թ. ժամը 14։15-ին Էլեկտրոնային գնումների www.e-auctions համակարգի միջոցով։

Գնահատող հանձնաժողովի կազմը.

Հանձնաժողովի նախագահ՝	Արմեն Ավետիսյան
Հանձնաժողովի անդամներ՝	Հարություն Մարտիրոսյան
	Արտյոմ Պետրոսյան
Հանձնաժողովի քարտուղար՝	Լիանա Խառատյան

1. Տեղեկատվություն օրենքով նախատեսված մրցակցության ապահովման և խտրականության բացառման պահանջների տեսակետից՝ հրավերով սահմանված գնման առարկայի բնութագրերի հիմնավորումների մասին.

1.1 <<ԿԳՄՄՆԷԱՃԱՊՁԲ-23/78 ծածկագրով գնման ընթացակարգի հրավերով սահմանված գնման առարկայի բնութագրերի վերաբերյալ հիմնավորումներ չեն ներկայացվել։

2. Տեղեկատվություն հայտեր ներկայացրած մասնակիցների մասին.

2.1 Ընթացակարգին հայտ է ներկայացրել հետևյալ կազմակերպությունը.

4	5/5	Մասնակիցների անվանումները	ել. Հասցեները
	1	«Դոնեռ»ՍՊԸ	donernorq@yandex.ru

3. Մասնակցի կողմից առաջարկած գինը.

3.1 Ընթացակարգով կայացած հակադարձ աճուրդի արդյունքում մասնակիցի կողմից՝ ներկայացված՝ գնային առաջարկները՝

2/ p		Մասնակիցների անվանումները	
		«Դոնեռ» ՍՊԸ	
		Վերջնական առաջարկված գինը, << դրամ	
		Առանց ԱԱՀ	Ներառյալ ԱԱՀ-ն
T	589200	24999999	29999998
2	696000	24999999	29999998

4. Տվյալներ մերժված մասնակիցների վերաբերյալ.

4.1 «Դոնեռ» ՍՊԸ-ի կողմից ներկայացված հայտերը մերժվել են համակարգի կողմից նախահաշվային գինը գերազանցելու հիմքով։ Ընդունվել է որոշում՝ կողմ 3, դեմ 0։

5. Գնման գործընթացը չկայացած հայտարարելու մասին.

5.1 Հիմք ընդունելով «Գնումների մասին» ՀՀ օրենքի 37-րդ հոդվածի 1-ին մասի 1-րդ կետը՝ գնման գործընթացը հայտարարել չկայացած՝ հայտերից ոչ մեկը հրավերի պայմաններին չհամապատասխանելու հիմնավորմամբ։

Ընդունվել է որոշում՝ կողմ 3, դեմ 0

5.2 Հրապարակել ընթացակարգի չկայացման մասին հայտարարությունը և «Գնումների մասին» ՀՀ օրենքի 10-րդ հոդվածի համաձայն անգործության ժամկետ սահմանել ընթացակարգի չկայացման մասին հայտարարությունը հրապարակվելու օրվան հաջորդող օրվանից մինչև 10-րդ օրացուցային օրը ներառյալ ընկած ժամանակահատվածը։

Ընդունվել է որոշում՝ կողմ 3, դեմ 0

Գնահատող հանձնաժողով՝

Անշար Անշար Հարություն Մարտիրոսյան Արտյոմ Պետրոսյան Արտյոմ Պետրոսյան