| Հարցում | Ժամանակ | Պարզաբանում |
| Հարգելի պատվիրատու, 26-րդ չափաբաժնում՝ մածունի յուղայնությունը տեխնիկական բնութագրում նշված է 20%-ից ոչ պակաս,սակայն այդպիսի յուղայնությամբ մածուն գոյություն չունի։ Արտադրությունը լինում է 3,2% , 2,5% կամ ավելի քիչ յուղայնությամբ։ 25-րդ չափաբաժնում կաթնաշոռի յուղայնությունը նշված է 18% կամ 9%, սակայն արտադրությունը լինում է 9 կամ ավելի պակաս յուղայնությամբ։ Խնդրում ենք ընդունել ի գիտություն՝ հնարավոր փոփոխությունները կատարելու համար։ | 2025-12-02 23:36:11 | Շնորհակալություն հարցման համար: Տեղի է ունեցել տեխնիկական սխալ: Կշտկենք: Спасибо за ваш запрос. Произошла техническая ошибка. Мы её исправим. |
| Չափաբաժնի համար | CPV | Անվանում | Գնառաջարկներ |