Հարցում | Ժամանակ | Պարզաբանում |
Հարգելի Հանձնաժողով, 22-րդ չափաբաժնի տեխնիկական բնութագրով նշված է 1 տարեկանից բարձր երեխաների համար, սպիտակուցի պարունակությունը 60%- ից բարձր: Հարց1՝ Համարժեք է արդյոք սպիտակուցի պարունակությունը 60% և բարձր /նաև 60%/ տեխնիկական բնութագրիրը: 23-րդ չափաբաժնի տեխնիկական բնութագրով նշված է 1 տարեկանից բարձր երեխաների համար, սպիտակուցի պարունակությունը 40%-ից բարձր,: Հարց2՝ Համարժեք է արդյոք սպիտակուցի պարունակությունը 40% և բարձր /նաև 40%/ տեխնիկական բնութագրիրը: 24-րդ չափաբաժնի տեխնիկական բնութագրով նշված է 1 տարեկանից բարձր երեխաների համար, սպիտակուցի պարունակությունը 12%-ից բարձր: Հարց3՝ Համարժեք է արդյոք սպիտակուցի պարունակությունը 12% և բարձր /նաև 12%/ տեխնիկական բնութագրիրը: 25-րդ չափաբաժնի տեխնիկական բնութագրով նշված է 1 տարեկանից բարձր երեխաների համար, սպիտակուցի պարունակությունը 20%-ից բարձր: Հարց4՝ Համարժեք է արդյոք սպիտակուցի պարունակությունը 20% և բարձր /նաև 20%/ տեխնիկական բնութագրիրը: | 2018-12-20 13:51:00 | Նշված բոլոր չափաբաժինների համար համարժեք են համապատասխանաբար 60% և ավելի, 40% և ավելի, 12% և ավելի, 20% և ավելի սպիտակուցների պարունակությամբ առաջարկվող բնութագրերը: |
Հարգելի Հանձնաժողով, 36-րդ չափաբաժնի տեխնիկական բնութագրով նշված է Դօքսոռուբիցին (դօքսոռուբիցինի հիդրոքլորիդ) 10մգ դեղափոշի լիոֆիլացված ն/ե ներարկման լուծույթ: Հարց1՝ Համարժեք է արդյոք սպիտակուցի Դօքսոռուբիցին (դօքսոռուբիցինի հիդրոքլորիդ) 10մգ դեղափոշի լիոֆիլացված ն/ե ներարկման լուծույթի տեխնիկական բնութագրիրը: | 2018-12-20 14:05:17 | Դօքսոռուբիցին (դօքսոռուբիցինի հիդրոքլորիդ) 10մգ դեղափոշի լիոֆիլացված ն/ե ներարկման լուծույթի դեղի բնութագիրը համարժեք է հրավերով սահմանված բնութագրին: |
Հարգելի գործընկեր,խնդրում եմ պարզաբանել "ՀՀ ԱՆ ԷԱՃԱՊՁԲ-2019/2" ծածկագրով մրցույթում առկա 18-րդ և 19-րդ չափաբաժինները արդյո՞ք համարժեք են, թե՝ ոչ։ | 2018-12-25 17:01:54 | «ՀՀ ԱՆ ԷԱՃԱՊՁԲ-2019/2» ծածկագրով մրցույթում առկա 18-րդ և 19-րդ չափաբաժիններով ներկայացված դեղերը միմյանց համարժեք են, սակայն տարբերությունը կայանում է նրանում, որ 18-րդ չափաբաժնով դեղի դեղաձևը ներկայացված է կիսվող հաբերի ձևով` ելնելով դեղի շահառունների առանձնահատկություններից։ |